Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téměř šest týdnů trvalo pětinásobné matce Katie Price (45), než světu sdělila jméno dcerky, již porodila 4. srpna. A nejspíš ji to stálo hodně přemýšlení! Poté, co u manžela Kierana Haylera neprošlo jméno Vévodkyně Kate, společnými silami přišli na alternativu ze zvířecího světa. Miminko pojmenovali Bunny neboli Králíček, což je aktuálně sice milé, ale během dospívání to slečně už určitě tak rozkošné připadat nebude...

Ve hře však byla ještě další vypečená jména jako Lady, Disney, Bambi, Peggy nebo Precious (Zlatíčko). Ale podle magazínu OK! se nakonec manželé usnesli na Bunny.

„Skutečně jsme se o jméně přeli. Já ji chtěla pojmenovat Vévodkyně Kate, nebo jen Vévodkyně, ale Kieranovi se to nelíbilo, tak jsme vybrali Bunny, což se zamlouvalo oběma,“ sdělila modelka.

„Není to roztomilé? Původně jsem chtěla Bunni s měkkým i, ale nemyslím si, že je to v souladu s anglickým jazykem. Miluji vévodkyni Kate, takže jsem řekla Kieranovi, že kdybychom měli ještě jednu dceru, bude se tak jmenovat! Podle mě se to pěkně hodí k Princess. Mohla by být vévodkyní Kate z Brightonu,“ zasnila se Katie, která má ještě dceru Princess Tiaamii a syny Harveyho, Juniora and Jetta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám