Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tady nejspíš není gratulace úplně na místě. Katie Price (45) si sice našla pohledného, svalnatého a nejspíš i výkonného manžela, ale to je pro spokojené partnerské soužití po zbytek života trochu málo. Dnes už to nejspíš ví i modelka z pánských časopisů, známá jako Jordan, ale sbohem se říká o dost hůř, když s ním má dvě malé děti...

Sedmadvacetiletý Kieran Hayler se živil jako striptér po barech a většina snímků z jeho minulosti není zrovna ideální do rodinného alba. Aby toho nebylo málo, tak se ještě dávno před érou selfies s oblibou fotil prakticky nahý před zrcadlem. Tohoto muže po několikatýdenním vztahu pojala modelka za manžela a přála si s ním potomky.

Sen o velké rodině se jí sice vyplnil, když se během jediného roku počet jejích dětí zvýšil ze tří na pět, ale k absolutnímu štěstí Katie schází důvěra. O tu před třemi měsíci přišla, když vyšlo najevo, že ji manžel v těhotenství podvádí s její nejlepší kamarádkou Jane Poutney. Rozvod si Jordan nakonec právě kvůli ročnímu Jettovi a dvoutýdenní dcerce rozmyslela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám