Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trochu jako veselí jen naoko působila párty, kterou o víkendu uspořádali modelka Katie Price (45) a její ‚odloučený‘ manžel Kieran Hayler, s nímž se rozešla před dvěma měsíci poté, co mu přišla na nevěru s nejlepší kamarádkou. Pár na neděli připravil oslavu jejich nenarozeného miminka, na kterou dorazilo do jejího domu na šest desítek hostů. Modelka ale šťastně rozhodně nepůsobila. Úsměvů bylo na její tváři jako šafránu.

Událost, jež se nazývá Baby Shower, je většinou ryze ženská záležitost, které se zúčastňuje jen nastávající otec dítěte. Rodiče zde hostí své známé, kteří jdou obdivovat maminčino rostoucí bříško a přinášejí dárky.

Modelčin manžel a bývalý striptér Kieran Hayler má máslo na hlavě, k opakované nevěře s její nejlepší přítelkyní Jane Pountney se před časem doznal, ale s pochopením se nesetkal. Dvojice spolu prý vychází spíš naoko a především kvůli jejich téměř ročnímu synovi, k němuž už brzy přibyde sourozenec. Katie má ještě z předešlých vztahů tři další děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám