Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Selfie na všechny způsoby vládne světem. Hvězdy si často fotí nová tetování, účesy či nejrůznější části těla v detailu. Podobně je na tom i Katie Price (45), která si na památku pořídila snímek těhotenského bříška. Udělala to však trochu netradičně. Pohledem shora přes svůj dmoucí se hrudník.

Britská modelka z pánských časopisů známá rovněž jako Jordan se to, že je v požehnaném stavu, dozvěděla teprve před měsícem, což je u ní jako u zkušené matky čtyř dětí trochu zvláštní. Ani po nevolnostech na dovolené v Karibiku jí prý nedošlo, že by znovu mohla být v tom. S informací, že je v šestém měsíci, přišel až lékař po vyšetření.

Price nejspíš nečekala, že by mohla být těhotná tak rychle po narození syna Jetta, jehož přivedla na svět předčasně loni v srpnu. Katie se nikdy netajila snem o velké rodině, který se jí postupně plní. Jediným šrámem je to, že jí nevycházejí partnerské vztahy ani manželské svazky. Se svým posledním mužem Kieranem Haylerem se nedávno rozešla po provalení dlouhodobé nevěry s její nejlepší kamarádkou, která jí šla i za svědkyni na svatbě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám