Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli striptérem byl na této svatbě ženich, mnozí očití svědci možná sázeli spíš na nevěstu... Svatba Katie Price (45) s Kieranem Haylerem (25) konaná minulý týden na Bahamách, byla jako vystřižená z romantického filmu, až na to, že Katie si vůbec nehlídala dekolt. Svatební šaty byly přitom anglické glamour modelce a hvězdě pánských časopisů dost těsné hlavně přes hrudník, což mělo za následek, že při každém zvednutí ruky ukázala z velké části ňadro i s bradavkou.

Jordan musí být zamilovaná až po uši, svého striptéra si totiž vzala už po několikatýdenním randění. Podle jejích přátel je jedním z důvodů, proč modelka neotálela, i její touha po dalších dětech. Cítí přitom, že Kieran by mohl být poslední šancí, jak se stát znovu matkou.

Katie má z předešlého manželství s Peterem Andre dceru Princess Tiaamii a syna Juniora Sawu Andrease. Z mileneckého vztahu s bývalým fotbalistou Dwightem Yorkem pak dvanáctiletého syna Harveye, který se narodil jako autista a je slepý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám