Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zní to jako špatný vtip, ale tento nevzhledný transsexuální mladík vlastním jménem Tyler Meadows skutečně přesvědčil zaměstnance banky HSBC, že je modelkou. A ne jen tak ledajakou, ale rovnou slavnou Katie Price (45), která nejen v její rodné Velké Británii patří k notoricky známým tvářím. Ovšem teprve osmnáctiletý Tyler, který si nechává říkat Kerry Marshall, v tom nejspíš umí chodit. V bance se mu podařilo zaměstnancům nakukat, že je skutečně slavnou Katie a banka mu nakonec z účtu modelky skutečně peníze vydala.

Tamní úředníci mají evidentně jiné zájmy, než je sledování životů slavných nebo prohlížení pánských časopisů, ve kterých je silikonová Katie alias Jordan často ke spatření. Mladíkovi totiž vydali v přepočtu 46 tisíc korun.

Jelikož se tomuto týpkovi podařilo vloupat do modelčina domu v Sussexu, kde zjistil informace o jejích účtech a platebních kartách, znal veškeré potřebné údaje k výběru částky.

To však nebyly jediné peníze, které z účtu Price unikly. Mladý transsexuál již dříve vybral desetitisíce a nakoupil si šperky a dokonce i automobil. Karta byla nakonec kvůli nadměrným odběrům zablokována, což nakonec zjistila i Katie, a tak se případ začal řešit. Podvodníka Meadowse již zadržela policie.

Reklama

Další články

Načítám