Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Bývalá modelka Katie Price (45) v nedávném rozhovoru pro časopis Heat otevřeně promluvila o plastických operacích a dalších úpravách svého zevnějšku, které podstoupila. Přečtěte si její názory na krásu a udělejte si sami obrázek o této silikonové blondýnce.

Prvním bodem rozhovoru byl botox. Katie jej prý podstupuje ne proto, že by si myslela, že ho potřebuje, ale protože to dělají ostatní. “Na botox teď chodím každé čtyři měsíce. Jsou to tři injekce z každé strany oka. Nejsem vrásčitá. A asi to ani nepotřebuji. Dělám to jen proto, že to dělá každý. Zničila jsem si tělo,“ přiznává Price.

Přesto, že si vybudovala kariéru na svém vzhledu říká, že má doma jen jedno zrcadlo - v koupelně.

Katie dále uvádí, že je posedlá chozením do solária, kam chodí minimálně třikrát týdně. „Trávím tam 15 nebo 20 minut, ale má pleť je celkem hydratovaná a není proto tak poškozená jako u jiných lidí,“ říká maminka tří dětí, která si solárium pořídila do svého domu.

Když přišla řeč na její ňadra, prozradila, že procedury přestala počítat, a že jich prodělala asi pět nebo šest. Sebekritická hvězda ale prý není stále spokojená s jejich tvarem.

Dalším odhalením bylo to, když přiznala liposukci nohou, kterou podstoupila ve dvaceti letech, a která prý byla zbytečná. „Bylo to bolestivé a nebezpečné. Nepomohlo mi to.“ Závěrem dodala, že se nebojí stárnutí a na žádný facelifting se nechystá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám