Hlavní obsah
Článek

Vnadná Katie Price (45) alias Jordan si je svých předností vědoma, a tak se je snaží zúročit kdekoli to jen jde. To, že na nejrůznější události nechodí příliš oblečená, je známá věc a další z jejích modelů, které nechaly jen málo prostoru k představivosti, předvedla během propagace své nové reality show nazvané Signed By Katie Price, jež se začala vysílat v pondělí na kanálu Sky Living HD.

Půvabná blondýnka, která rozhodně nevypadá na to, že je matkou tří dětí, si oblékla jen černobílé spodní prádlo, černé síťované punčochy s podvazky a krátké bílé sáčko. Na vysokých podpatcích pak nakráčela mezi fotografy a svůdně jim pózovala. Podle dostupných informací bylo však první vysílání show propadákem, který sledovalo pouhých 130 tisíc diváků.

Čerstvě nezadaná Katie, která se nedávno rozešla s přítelem Leandrem Pennou, se již v minulosti účastnila natáčení reality show s názvem „I’m a Celebrity... Get Me Out of Here!“

Katie strávila tři a půl roku v manželství s britským zpěvákem Peterem Andre, za manžela měla pak téměř rok také zápasníka MMA Alexe Reida. S posledním partnerem, argentinským modelem Leandrem Pennou, se rozešla před pár dny s odůvodněním, že ji nedokázal uspokojit.

Reklama

Další články

Načítám