Hlavní obsah
Článek

I slavné hvězdy s výběrem svých modelů občas šlápnou vedle. Vybrali jsme pro vás pár kousků, které se opravdu nepovedly a jejichž nositelé by se za ně měli stydět.

Rapperka Nicki Minaj (26) doslova přepadla londýnskou stanici BBC ve fialkové kombinéze a svým ulítlým růžovým účesem na sebe strhla veškerou pozornost.

Blonďatá sexbomba Katie Price (45) byla ve stříbrném a velmi přiléhavém modelu přímo chodící reklamou na iPod. Jelikož je velkou exhibicionistkou, zájem o její osobu, který třpytivá kombinéza vyvolala, jí dělal jen dobře.

Kontroverzní zpěvačka Lady Gaga (38) je známá svou slabostí pro extravagantní modely. Ze široké škály jejích oblečků jsme vybrali ten, který nás v poslední době upoutal nejvíc. Dá se jen stěží uhodnout, zda-li měl tento kousek, ve kterém zpěvačka připomíná larvu, nějaký hlubší podtext

Slavná Cher (65) se objevila v průsvitném body, do kterého se jí jen tak tak vtěsnal zadeček, na udílení cen MTV.

I krásné Vanesse Hudgens (22) občas ujede ruka při výběru šatů. Do průsvitného overalu se navlékla, když se šla podívat na módní show návrhářky Anny Sui.

Přehlídku děsivých modelů uzavírá islandská zpěvačka Björk (45) , která dorazila na letiště v Perthu v krátkých růžových šatech a s orchidejemi ve vlasech. Balónové rukávy k její postavě moc nepasují. Mobil na šňůrce a bílé žabky jsou taktéž mimo mísu.

Reklama

Další články

Načítám