Hlavní obsah
Článek

Podobná slova od expartnera by bolela jistě každou ženu. Zvlášť, pokud by je bývalý snoubenec roztroubil do širého světa. Nepříliš taktu nyní projevil argentinský model Leandro Penna (27), s nímž Katie Price (45) randila od loňského února a letos v dubnu oznámili zásnuby. Minulý týden se dvojice rozešla a podle všeho udělala rázný konec za vztahem Katie. Je tak Leandrovo nadšení z toho, že je sám, pravdou, nebo snahou o uchování si čistého štítu a nedání najevo lítosti nad ztrátou snoubenky?

Leandro na sociální síti uvedl: „Zpátky k životu! Znovu dýchám! Vždycky jít kupředu!“ Po pár optimistických zvoláních ještě dodal: „Udělal jsem nejmoudřejší rozhodnutí svého života...!!! Dnes jsem šťastný... Jsem volný...!!!“

Z jeho slov se zdá, jako kdyby kopačky dostala Katie o něj, tak kde je pravda? Navíc jen pár dní po rozchodu byl Leandro spatřen, jak se líbá na pláži s půvabnou neznámou brunetkou. Katie přitom o Leandrovi mluví stále velmi hezky a údajně jej považuje za osobu, s níž ji vždy bude pojit silné pouto.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám