Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nedávno spolu plánovali společnou budoucnost, ale dnes je všechno jinak. Po dvou letech se britská glamour modelka Katie Price (45) se svým snoubencem Leandrem Pennou (27) rozešla. Katie zprávu potvrdila na svém blogu v úterý večer po londýnské premiéře bondovky Skyfall. Proslýchá se, že rozpad vztahu má co dočinění i s modelčiným zalíbením v jednom z finalistů nové řady britského X Factoru Danem Ferrari-Lanem.

„Leo a já jsme si za ta léta užili krásný vztah a plno legrace. Vždycky k sobě budeme cítit něco silného, ale někdy vztahy prostě takhle dopadnou,“ uvedla k celé věci Price krátce poté, co se vrátila z premiéry Skyfall. Ta pro ni ale skončila malým trapasem, byla totiž ochrankou 'odejita' pryč z červeného koberce, jelikož se snažila ukázat před davem fanoušků ve stejnou chvíli jako princ Charles.

Podle deníku Daily Mail je možné, že jedním z důvodů rozchodu Katie a argentinského modela Leandra může být teprve devatenáctiletý účastník soutěže X Factor Dan Ferrari-Lane, s nímž si prý Katie vyměňuje lechtivé smsky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám