Hlavní obsah
Článek

Katie Holmes (45) opět našla lásku. Daily Mail zachytil herečku, jak se vášnivě líbá s o osm let mladším šéfkuchařem Emiliem Vitolem Jr. (33) v restauraci Peasant na Manhattanu. Je to vůbec poprvé od rozvodu s Tomem Cruisem (61), kdy se herečka vyloženě netají svým románkem.

Za Cruise byla Holmes vdaná v letech 2006-2012 a mají spolu dceru Suri (14). Od roku 2013 pak byla spojována s hercem Jamiem Foxxem, ale nikdy oficiálně vztah nepotvrdili. V průběhu let se proto hojně spekulovalo o rozchodu, ale i o zásnubách. Loni se poprvé objevili bok po boku na červeném koberci, a to na akci Met Gala. V loňském roce se ale také opravdu rozešli.

S Vitolem byla Katie viděna poprvé 4. září v oblíbené čtvrti SoHo, kde jeho otec vlastní hvězdami hojně navštěvovanou restauraci Emilio's Ballato.

Emilio tak vyrostl mezi celebritami, mezi nimiž má i slavné přátele, jako například Joa Jonase a Sophie Turner. Podle všeho se také trochu věnuje herectví a naposledy randil s designérkou Rachel Emmons. S tou byl dokonce zasnoubený, ale nedávno se rozešli, protože se Emilio údajně chtěl soustředit na svou restauraci. Naposledy byli spolu viděni na konci srpna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám