Hlavní obsah
Článek

Rozchody jsou už tak těžké pro osoby, které jimi procházejí, a teď si k tomu přidejte ještě tlak zvenčí, kdy všichni chtějí vědět, proč se pár rozešel. Vždyť dodnes fanoušci volají po tom, aby se k sobě vrátili Jennifer Aniston (55) a Brad Pitt (60), i když absolutně netuší, jak to u nich doma fungovalo.

Tímhle si v letošním roce prošlo několik slavných párů a my jsme vybrali ty nejpřekvapivější a nejdiskutovanější. Už v červnu ohlásil rozchod pár Irina Shayk (38) a Bradley Cooper (49), kteří spolu byli čtyři roky a mají spolu dceru Leu. O tom, že jim to neklape, se šuškalo už od doby, kdy Bradley točil film s Lady Gaga, se kterou je média dlouhodobě spojovala pro jejich až příliš přátelský vztah.

Velkým překvapením byl rozpad manželství Miley Cyrus (31) a Liama Hemswortha, který ohlásili jen 7 měsíců po svatbě. Pár spolu randil s přestávkami od roku 2010. Po rozchodu se Miley na chvíli vrhla do vztahu se ženou, kterou se stala modelka Kaitlynn Carter. Ani tenhle vztah jí nevydržel a aktuálně chodí s australským hudebníkem Codym Simpsonem.

Vztah Katie Holmes (45) a Jamieho Foxxe byl vždy tak trochu záhadou, jelikož tihle dva se stranili médií a společně se na akcích nefotili. Letos udělali výjimku na Met Gala a jen pár měsíců poté byl Jamie vyfocen s dvacetiletou zpěvačkou, která je údajně jeho novou přítelkyní.

Ani zpěvačka Adele (35) se letos nevyhnula smutnění, protože oficiálně oznámila skrze své mluvčí v dubnu letošního roku, že se s manželem Simonem Koneckim rozešli. I když o svém soukromí moc neprozrazuje, tak vzkázala, že syna budou nadále vychovávat společně. Díky dalšímu zklamání, ze kterého většinou zpěvačka čerpá do svých balad, se možná fanoušci brzy dočkají nové desky.

Zpěvačka Lady Gaga (38) už byla dokonce s Christanem Carinem zasnoubená, ale ani tak se šťastného konce nedočkali. Po nevydařeném zasnoubení s hercem Taylorem Kinneym je to už podruhé, co k oltáři nedošla. Pár měsíců po zrušených zásnubách byla Gaga zachycena fotografy při líbačce se zvukařem Danem Hortonem.

V listopadu oznámil rozpad manželství i Steve z kultovního seriálu Beverly Hills 90210. S manželkou Erin mají dvě dcery a Ian Ziering, stejně jako jeho stále ještě manželka, zveřejnili údaje o rozpadu vztahu na sociálních sítích.

Reklama

Další články

Načítám