Hlavní obsah
Článek

Že po New Yorku často chodí po svých či využívá městskou hromadnou dopravu, se o Katie Holmes (45) ví. I když je hollywoodskou hvězdou, stejně tak ‚broadwayskou‘, nezdráhá se zařadit po bok miliónů Američanů, kteří se s ní se svými příjmy nemohou srovnávat.

V úterý se herečka po ulicích procházela v trochu nesourodém kompletu huňatého růžového kabátu a balerín naboso, později přibyl klobouk. Ve volnu tradičně nenalíčená Katie vypadala spokojeně. Zda skutečně je, se od ní nejspíš nedozvíme, o soukromí nemluví.

Jako o jejím partnerovi se již několik let píše o herci Jamiem Foxxovi. Jejich jediné společné fotky, jak se v Malibu vedou za ruce, se objevily letos v září. Ani jeden z nich je neokomentoval.

Dosažitelnější jsou zprávy z hereččina pracovního života. O Holmes se hojně psalo díky seriálu Kennedyové a jeho pokračování (The Kennedys After Camelot), které i spolurežírovala, v nichž ztvárnila postavu Jackie Kennedy. Jako jednu z hvězd svého připravovaného filmu Doorman ji na sociální síti ohlásil japonský režisér Rjúhei Kitamura.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám