Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdysi nejslavnějšímu dítěti Hollywoodu Suri Cruise je už deset let a z roztomilé baletky se pomalu stává mladá slečna. O dětskou duši ale nepřichází, růžová s fialovou jsou u ní očividně pořád v kurzu. S maminkou Katie Holmes (45) a kamarádkou v pondělí po škole zašly do obchodní zóny The Commons v losangeleském Calabasas, kde se zastavily v juice baru Sunlife Organics na smoothie.

Na Suri je na první pohled znát, že čím je starší, tím víc se podobá svému otci Tomu Cruisovi (61). Ten se ale o dceru vůbec nezajímá, a dokonce prý zapomněl i na její desáté narozeniny. Podle informací v médiích se neviděli už přes tři roky. Vzhledem k tomu, že herec tyto zprávy nijak nedementoval, pravděpodobně se zakládají na pravdě.

Hvězda Top Gunu, pro niž je Suri jediným biologickým potomkem (ze svého druhého manželství s Nicole Kidman má ještě adoptivní dceru Isabellu a syna Connora) na tom ale, zdá se, nehodlá nic měnit. Na veřejnosti byl Cruise se Suri naposledy viděn v srpnu 2013.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám