Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Katie Holmes (45) a její maminka Kathleen si na sebe udělaly v sobotu čas, který se rozhodly strávit na nákupech. Společně zavítaly do obchodního centra na předměstí Los Angeles, v blízkosti hereččina domu (žije střídavě v LA a New Yorku). Vesele se u toho ale netvářila ani jedna. Snad šlo jen o rozmrzelost kvůli přítomnému fotografovi a ne o něco vážného či spor.

O Katie a její mamince je známo, že mají velmi hezký a blízký vztah. Kathleen je své dceři velkou oporou v hlídání dnes desetileté Suri, kterou má hvězda Dawsonova světa s exmanželem Tomem Cruisem, a když na to přijde, ráda jí udělá doprovod nejen na nákupy, ale i na společenskou akci. Vyrazily spolu například na event šperkařského domu Cartier během nedávného newyorského týdne módy.

K nedávným narozeninám popřála Katie Kathleen i veřejně prostřednictvím sociálních sítí: „Je požehnáním být tvými dětmi a pro naše děti mít tě za babičku,“ napsala na adresu ‚krásné, milující, odvážné a chytré‘ maminky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám