Hlavní obsah
Článek

Katie Holmes (45) dokončila natáčení televizní minisérie The Kennedys: After Camelot, v níž ztvárnila elegantní Jacqueline Kennedy Onassis, a dosyta si tak užila kostýmků a pouzdrových šatů, punčoch i perel. Po elegantních uměřených kouscích hodných první dámy Spojených států i manželky řeckého rejdaře nyní její civilní garderoba poutá o to víc.

Zmíněnou sérií Holmes opět osvěžila svou televizní kariéru, a jak jí i bez této role byli fotografové v patách, teď se zájem ještě znásobil. Důvod k němu je nejspíš i ten, že čekají na obrazové potvrzení, že Katie randí s hereckým kolegou Jamiem Foxxem. O jejich vztahu se mluví už dlouhou dobu, ale - s nadsázkou řečeno - nikdo je ještě neviděl.

Velký úlovek se nepodařil ani v úterý v noci, kdy paparazzi nejdříve pořídili pár snímků herečky při odchodu z newyorské restaurace a následně i z hotelové lobby. Díky sexy outfitu se otázka tajného nočního dostaveníčka přímo vznášela ve vzduchu, ale pokud k němu došlo, Holmes si pohlídala, aby o něm ani tentokrát nevznikl záznam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám