Hlavní obsah
Článek

Katie Holmes (45) si po zkušenostech s rozvodem, kdy se z ní, exmanžela Toma Cruise (61) i dcerky Suri (9) staly nejsledovanější celebrity, přísně střeží své soukromí. S hollywoodským kolegou Jamiem Foxxem (48) už měla nepozorovaně otěhotnět i vstoupit do manželství.

Slavní herci mají pár tvořit už několik let, ale otázky týkající se jejich milostného života ignorují. Společně nikdy nevyrazili na žádnou společenskou akci ani na rande do restaurace, kde by je přistihli fotografové. Katie a Jamie přitom spolu už měli založit rodinu a vztah zpečetit svatbou.

Známí tajnůstkáři nejspíš nestojí o gratulace, takže si radostné novinky nechávají jen pro sebe. Hvězda seriálu Dawsonův svět vystupuje jako svobodná žena, ale počátkem letošního roku se údajně provdala za Foxxe. Sňatek může sice skrývat donekonečna, ale její bříško brzy prozradí, zda se skutečně dočká dalšího potomka. Katie má být už ve třetím měsíci těhotenství.

„Už si začínají připouštět možnost, že by se skrýváním přestali, ale prozatím se vše snaží udržet v tajnosti. Katie nikdy nebyla tak šťastná,“ tvrdí zdroj z okolí hereckého páru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám