Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katherine Schwarzenegger (34) a Chris Pratt (44) čekají další přírůstek do rodiny. Magazínu People to potvrdilo vícero zdrojů z okolí hvězdného páru a Katherine se už rýsuje bříško, jak je vidět na fotografiích z poslední doby. Pár těhotenství zatím nekomentoval.

Katherine s Chrisem spolu mají 16měsíční dceru Lylu Marii, herec má pak ještě syna Jacka (9) z prvního manželství s herečkou Annou Faris.

Herec se netají tím, že by měl rád se ženou víc dětí. „Dáme to. Budu si o tom teda muset promluvit s Katherine, ale můj plán je jít do toho,“ sdělil v létě E! News.

Katherine a Chris se vzali v roce 2019 po zhruba rok dlouhém vztahu. Sedm měsíců před tím, než se začali objevovat spolu, herec požádal o rozvod s herečkou Annou Faris. Manželé byli 8 let a syna Jacka mají ve střídavé péči.

Katherine je nejstarší dcerou Arnolda Schwarzeneggera (76) a Marie Shriver. Je úspěšnou spisovatelkou a v současné době se věnuje také instagramové sérii BDA Baby o mateřství.

Reklama

Další články

Načítám