Hlavní obsah
Článek

Chris Pratt (44) poskytl první rozhovor od té doby, co vyšlo najevo těhotenství jeho manželky Katherine Schwarzenegger (34). A jak už je u herce zvykem, neobešel se bez vtípků. Když se hvězdy Strážců galaxie moderátor Extra TV zeptal, jak jeho žena zvládá těhotenství, reagoval velmi pohotově.

„Je to náročné, okurky a zmrzlina... nikdy mě nenapadlo, že mi to bude chutnat,“ zavtipkoval. Herec byl ve velmi dobrém rozpoložení, ale nezapomněl manželku pochválit.

„Můžu být upřímný? Nedávno jsem se přistihl, jak si stěžuji na bolesti zad a boků a jak jsem v karanténě přibral. Podívala se na mě tak sladce, hned jsem si uvědomil, že si stěžuji na špatném místě,“ vyprávěl nadšeně, jak jeho žena vše zvládá na výbornou.

Není to tedy jen Katherine, kdo se v karanténě zakulacuje, i když ona na to má na rozdíl od Pratta nárok. O Chrisovi je přitom známo, že býval pěkný cvalík. Po boku bývalé manželky Anny Faris, s níž má syna Jacka (7), se kdysi projedl ke 135 kilogramům. Výkyvy váhy vyloženě proslul. Nezbývá tedy než doufat, že mu za chvíli nenaroste pupík větší, než má jeho těhotná manželka.

Reklama

Další články

Načítám