Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Chris Pratt (44) patří k nejpopulárnějším a nejlépe placeným hercům současnosti. K popularitě mu pomohla nejen ikonická role ve Strážcích Galaxie. Fanoušci po celém světě si cení především jeho smyslu pro humor, kterým je obšťastňuje na plátnech, a i v soukromí ho známí označují za velkého srandistu. Od smrti otce, válečného veterána využívá humor jako terapeutický nástroj.

Ne vždy ale bylo herci do smíchu. V rozhovoru v pořadu In The Room se rozpovídal i o momentech, kdy ho humor přešel.

Pratt má sedmiletého syna Jacka s herečkou Annou Faris (43), s níž byl ženatý v letech 2009-2018. Jack ale přišel na svět předčasně a jeho narození doprovázely vážné komplikace. Chlapec málem zemřel a pro herecký pár to bylo nejtěžší období.

„Narodil se o 9 týdnů dříve a byly tam nějaké problémy. Byl měsíc v intenzivní péči lékařů. Bylo to velmi vážné. Hodně jsem se tehdy modlil a rozmlouval s Bohem. Nasliboval jsem mu hory doly, aby mi zachránil syna,“ popsal náročné období.

Hercovy prosby nakonec byly vyslyšeny a chlapec přežil, což sám Pratt označil za zázrak. Od té doby přehodnotil své priority a začal kariéru brát velmi vážně. Pratt se v loňském roce znovu oženil, vzal si Katherine Schwarzenegger (34), dceru Arnolda (76) a Marie Shriver. O své nové choti mluví pouze v superlativech.

Reklama

Další články

Načítám