Hlavní obsah
Článek

Už je to víc jak dva roky, co je Kateřina Wohlmann Votavová (37) vdanou paní. Na rozšíření rodiny ale hojně využívaná modelka ještě nemyslí. „Neplánujeme to teď. Necháváme tomu volný průběh. Neřešíme to. Až přijde ten den, tak budu šťastná,” říká modelka, která si předloni v červnu vzala na Hluboké podnikatele Jiřího Wohlmanna.

Bývalé finalistce České Miss ročníku 2010 zatím nemusí spěchat, biologické hodiny jí ještě netikají. Kateřina navíc ani nesní o velmi početné rodině a nevadilo by jí ani, kdyby měla jedináčka. „Pokud bude dítě, tak bude jen jedno, maximálně dvě. Víc bych jich nestihla, tento počet je tak akorát,” svěřila se nám na focení unisexové kolekce Michala Marka v Tunisku, která nese název Bez hranic.

Čím je Votavová starší, tím je o ni jako o modlelku větší zájem. I z toho důvodu tedy mateřství není úplně aktuální otázka.

„Myslela jsem, že do modelkovského důchodu půjdu v pětadvaceti, pak jsem si myslela, že to přijde ve třiceti a stále se ta hranice posouvá. Znám spoustu modelek, které mají děti a po nich vypadají možná ještě lépe. Nemám pocit, že skončím s tímto povoláním, když si pořídím dítě. Pokud si mě lidi budou najímat a bude mě to bavit, tak se tomu budu dál věnovat,” říká Kateřina Wohlmann Votavová.

Reklama

Další články

Načítám