Hlavní obsah
Článek

Tak tohle byla pořádně divoká rozlučka se svobodou! Modelka Kateřina Votavová (37), která se už v sobotu 17. června stane vdanou paní, to se svými kamarádkami pořádně rozjela. Až do ranních hodin se tančilo, pilo a nejednou také odhalilo, co by měl vidět jen Katčin nastávající. A za boty by ji zase pochválila lecjaká dáma lehčích mravů!

Zatímco na svatbě bude mít řadu známých osobností, na rozlučku si Katka pozvala výhradně své nejbližší přítelkyně a prodavačky ze svého butiku, což ale neznamená, že by to neuměly rozjet jako rockové hvězdy. Nejprve si dopřály spanilou jízdu limuzínou, a když už se pak blížila půlnoc, začaly se dít věci. „Katka k nám chodí, ale takhle jsme ji ještě nezažili. Jako kdyby před svatbou chtěla stihnout, co už pak nebude moct," řekl nám personál klubu v Českých Budějovicích, kde Kateřina bydlí.

Děvčata spolu tancovala, padal jeden panák za druhým. A když se pak objevil Katčin známý, najednou přestalo všem vadit, že na rozlučce by měly být jen ženy, a klidně ho vzaly mezi sebe. Že nezůstalo jen u povídání, se můžete přesvědčit na fotografiích.

Když jsme se ptali Katčina nastávajícího, jestli ví, kdy jeho žena přišla domů, odpověděl: „Přišla tak akorát, abychom spolu mohli posnídat." Je vidět, že lepšího a tolerantnějšího partnera by si modelka mohla jen těžko vybrat!

Reklama

Další články

Načítám