Hlavní obsah
Článek

Za rok to bude neuvěřitelných dvacet let, kdy získala titul Miss ČR. Kateřina Stočesová (44) ale vypadá, jako by nejkrásnější dívkou České republiky byla zvolena teprve včera. Žije spokojeně s manželem a dvěma dětmi a po modelingu se jí rozhodně nestýská.

"Jsem spokojená. Máme se dobře, jsme spolu rádi. Máme dost práce s našimi golfovými obchody, děti nám rostou, takže řešíme školy a školky. Malé jsme nechali dát odklad, tak má ještě možnost si rok jenom hrát," vyprávěla nám o svém životě, když vyvedla rodinku i s pejskem na Psí den v Praze 13.

Svět šoubyznysu Katce nechybí. "To určitě ne. Děti jsou nádherný zázrak a snažím se maximálně si to užívat. Vůbec ani nesleduju, co se děje kolem soutěží krásy," je úplně nepolíbená aktuálními událostmi Stočesová.

"Jsem teď spokojenější. Pro mě nebyl šoubyznys normální realita a teď žiju normální život. Víme, že bez práce nejsou koláče. Ale nestěžuju si. Občas ovšem ráda potkám staré známé, jako právě teď na téhle akci. Poklábosíme, co je nového a starého, a ráda je vidím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám