Hlavní obsah
Článek

Miss ČR z roku 1998 už jsme delší dobu neviděli. Přehlídkovým molům dala Kateřina Stočesová (44) vale a žije spokojeným životem s partnerem Alešem Kocem a dvouletou dcerkou Annemarií. Zajímalo nás, čím teď kromě rodiny žije. A je to hlavně golf.

"Máme golfový obchod, který nese moje jméno. Stále zdokonalujeme a také rozšiřujeme podnikání i na Slovensko. Zrovna jsme představovali novou limitovanou kolekci golfového vozíku, který se jmenuje Swan, takže jsme k tomu naplánovali velkou show ve stylu Labutího jezera i s tanečníky z Národního divadla, hlavně se Zuzanou Pokornou, která má dvě ceny Thálie. A k tomu studuji vysokou školu, takže toho mám víc než dost," popsala nám stále stejně půvabná Kateřina.

Ve vztahu je prý stále šťastná. "Malá je spokojená, už jsou jí dva roky a roste jako z vody, pomaličku začíná mluvit a prosazovat si svou, tak vychytáváme její hranice," vyprávěla Katka. A co druhé dítě? "Určitě, ale až po svatbě," ukázalo se, že její striktní odmítání sňatku, když už oba s partnerem mají za sebou rozvod, někam odplynulo.

A jaké plánují léto? "Dovolenou vzhledem k práci musíme posunout až na zimní sezónu. V létě plánujeme jenom výlet do Francie. Chceme vzít malou do Disneylandu v Paříži, protože miluje Minnie a Mickeyho a v Disney hotelu může s myšákem i posnídat," řekla Super.cz Stočesová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám