Hlavní obsah
Článek

Charitativní večer pro nadační fond AutTalk nenabízel pouze luxusní večeři a dražbu, kdy se pro tři maminky samoživitelky s autistickými dětmi vybralo 320 tisíc korun. Součástí byl také kulturní program, kdy dvě árie zazpívala operní diva Pavlína Senič (48). A ta trumfla i přítomné modelky.

A to nejen šperky Alo Diamonds, kdy se ověsila náušnicemi, prstenem a náramkem v hodnotě 3,8 milionu korun. V rámci udržitelnosti totiž zvolila model, který na nikom jiném neuvidíte. "Základem jsou šaty z bazaru Be Charity Báry Nesvadbové, které jsme vybrali s mým stylistou Martinem Gruntorádem ve spolupráci s návrhářem Mírou Bártou. Doplnily se transparentními rukávy. Ale byly to nervy, protože Míru odvezla sanitka s otravou, takže jsem do poslední chvíle nevěděla, jestli je stihne dodělat," řekla Super.cz Pavlína, která přes léto výrazně zhubla.

Na svého stylistu Jiřího Hofbauera vsadila i herečka Klára Issová (44). Ta své šaty doplnila akvamarínovými náušnicemi a prstenem dohromady za milion korun od stejné značky jako Pavlína, které byly ve stejné barvě jako její róba. Hostitelka večera Kateřina Sokolová (34) byla, co se ozdob týče, nejskromnější, její šperky Halada stály "pouhých" 200 tisíc korun.Výraznější by se ale ani k modelu od Tatiany Kovaříkové z návrhářčiny aktuální kolekce nehodily.

Jak to dámám slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám