Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve nedávno dala modelka Kateřina Sokolová (35) vědět, že svatba, kterou měla mít se snoubencem Michalem Valentou letos v létě, nakonec nebude. Místo toho přišel rozchod. Čerstvě nezadaná kráska se objevila na charitativní akci v rámci karlovarského filmového festivalu hodně pohublá.

Z krachu vztahu se zatím léčila cestováním. "Poslední měsíc jsem si užívala cesty, vrátila jsem se před pár dny a teď mám v plánu věnovat se hlavně naší nadaci AutTalk," vysvětlila Super.cz Katka, které to v černých upnutých šatech velmi slušelo.

Když jsme poznamenali, že zhubla, nemohla nesouhlasit. "Vždycky hubnu, když procházím nějakým stresovějším obdobím. Jde to dolů samo. Nepřestala jsem jíst, nebojte se," ujistila nás. Protože se s partnerem rozešli už podruhé, zajímalo nás, zda by byla ochotna vstoupit do stejné řeky i potřetí. Jak to cítí, nám svěřila v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám