Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snaží si užívat poslední zimní dny. Kateřina Sokolová (35) proto tráví hodně času na zasněžených svazích. Královna krásy ale přece jen vyměnila sportovní kombinézu za velkou večerní a vyrazila do společnosti. „Trávím teď hodně času na horách. Je to pro mě dnes opravdu velký rozdíl. Lidé mě spíš mohou vidět v kombinéze, v lyžácích. Tohle je samozřejmě velmi příjemná změna,“ uvedla v našem videorozhovoru Katka.

Miss České republiky 2007 jsme potkali na světové premiéře krátkého filmu Serpentine Evy Doležalové. „S Evou se známe opravdu dlouho. Seznámily jsem se před lety v Paříži, kde jsme působily ve stejné modelingové agentuře. Zpovzdálí sleduji její režisérské úspěchy,“ komentovala Kateřina svou účast a dodala: „Těším se na ten snímek.“

Modelce to na akci podporující mladé umělce slušelo. „Na tento večer jsem se hodně těšila. Nepodcenila jsem přípravy. Svěřila jsem se do rukou profesionálů,“ svěřila se Super.cz Sokolová, která využila služeb stylisty, kadeřníka a vizážistky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám