Hlavní obsah
Článek

Tohle nebyla pro modelku práce, ale zábava. Kateřina Sokolová (35) si své poslední módní focení užila, neboť se během něj potkala s kamarádkami, které vlivem pandemie či zaneprázdněnosti bohužel tak často nevídá.

Poté, co se některé kousky z kolekce s názvem Circular Design Story známého švédského módního řetězce objevily na účastnících a porotkyních SuperStar, si je oblékly také vlivné krásky ze sociálních sítí. Kromě nejkrásnější Češky roku 2007 v designových kouscích, které vytvořil světoznámý stylista Ib Kamara, předváděly také Zorka Hejdová (33), Zuzana Stráská, Karolína Chomisteková a Vanda Janda.

„Oslovilo mě to hlavně tím, že jsou tyto kousky udržitelné. Ke spolupráci byly přizvány samé fajn holky jako je Zorka Hejdová, Kája Wernerová a Vanda Janda, tak nebylo co řešit,“ řekla nám bývalá královna krásy, která se mohla po delší době potkat s kamarádkami. „Nejvíc mě zaujal smetanový oblek/komplet s průstřihy,“ komentovala Kateřina Sokolová model, ve kterém vystavila na odiv své ženské tvary.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám