Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má za sebou báječné prázdniny, během kterých navštívila Thajsko, Rakousko i Chorvatsko. Nyní se Kateřina Sokolová (35) vrací opět do pracovního procesu. V nejbližší době ji nečekají aktivity spojené s modelingem, ale bude se realizovat se svou nadací AutTalk. Na podporu dětí trpících poruchou autistického spektra pořádá charitativní běh RunAut.

„Bude to druhý ročník největšího charitativního běhu na podporu rodin pečujících o autisty v České republice,“ promluvila Kateřina o akci, která se bude konat ve čtvrtek 3. září v Oboře Hvězda v Praze.

„Minulého ročníku se zúčastnilo přes 300 běžců, tak doufáme, že i letos budeme úspěšní. Dospělí mají na výběr ze dvou tras v délce 4 a 8 kilometrů,“ upřesňuje Katka. Jak ji napadlo spojit běh a svět autismu? „Za vším stojí naši známí, kteří běh společně s námi organizují. Ti přišli s prvotní myšlenkou,“ říká Katka, která také poběží. „Co bych to byla za organizátora, který nepůjde s kůží na trh. Poběžím ale kratší okruh.“

Spíš než běhu se Sokolová věnuje jiné pohybové aktivitě. „Musím se přiznat, že nejsem velký běžec. Věnuji se hlavně thajskému boxu, který mě nadchl. Ale i v tom boxu je dost kardia, tak snad to zvládnu,“ říká.

A čím ji thajský box, kvůli kterému mimo jiné často jezdí do Thajska, uchvátil? „Někdo má rád klidové věci, jako je jóga, někdo se rád vybije. Do té druhé skupiny patřím já. Myslím, že se tomu budu věnovat ještě dlouho,“ říká s nadšením Kateřina Sokolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám