Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Brodská (55) vyrazila na předvánoční nákupy. A žádná luxusní Pařízská. Brodská nakupovala obnošené oblečení luxusních světových značek v bazaru. Vyrazila na každoroční předvánoční bazar Báry Nesvadbové (49), jehož výtěžek jde na sdružení Zahrada, které pomáhá postiženým dětem. na lůžka pro mentálně postižený

"Každý rok mi mé známé, kamarádky, návrhářky dávají své značkové věci, které pak za zlomek ceny prodáváme," prozradila Super.cz Nesvadbová.

Koupit se zde dá kabelka Louis Vuitton za 5 tisíc korun, sako Georgio Armani za tisíc korun nebo šaty návrhářky Kláry Nademlýnské za 500 korun. Není tedy divu, že už půl hodiny před otevřením bazaru byla před galerií Olgy Dvořákové, kde se prodej konal, dlouhá fronta.

Jakmile se otevřelo, dámy vzaly bazar útokem a nebylo zde prakticky k hnutí. "Vybralo se neuvěřitelných 382 tisíc. Výtěžek půjde na lůžka pro mentálně postižené," dodala Nesvadbová.

Vedle Brodské si nákupy luxusního oblečení za zlomek ceny nenechaly ujít Nikol Moravcová (36), Kateřina Sokolová (35),  Bára Basiková nebo Iva Frühlingová.

Reklama

Další články

Načítám