Hlavní obsah
Článek

Modelka Kateřina Sokolová (35) se pochlubila novým přírůstkem do rodiny – rok a půl starým teriérem Parson Russel. „Tohle je můj miláček Richie,“ ukázala Katka roztomilého pejska, kterého její movitý přítel Robert Hájek dostal loni v listopadu k narozeninám od svých kamarádů. Modelka je ráda, že péči o psa zvládá, přestože ji čekají státnice na vysoké škole, pracovní projekty v italském Milánu a charitativní projekt ušitý pro ni přímo na míru. „Pes je velká zodpovědnost a tak bych já osobně nikdy takový velký dar někomu nevěnovala. Nám ale naštěstí Richie přirostl k srdci a za nic na světě bychom ho nedali pryč,“ říká Kateřina.

Zajímavé je, že roztomilý psík začne co nevidět modelce fušovat do řemesla. „Dostali jsme nabídku od naší kamarádky, která vlastní butik s příslušenstvím pro psy, aby se náš Richie stal tváří obchodu. Navlečou ho do bundiček a jiných oblečků, což mi přijde dost vtipné,“ smála se Sokolová. Psa Miss České republiky 2007 nečeká finanční honorář, ale štědrá porce piškotů.

Richie si uvedení do společnosti odbyl na tradičním předvánočním bazaru luxusního oblečení, které pořádá Bára Nesvadbová. Spisovatelka byla nadšená, že se letos nic z nabízených kousků obnošeného oblečení neztratilo. „Jsem šťastná, že se letos nekradlo,“ smála se Bára, která se radovala ještě z další skutečnosti. „Tento rok se prodejem značkového oblečení, které nám věnovali hodní dárci, vybrala rekordní suma 380 tisíc korun, které půjdou pro mentálně postižené lidi v ústavě Zahrada v Kladně,“ radovala se Bára.

Reklama

Další články

Načítám