Hlavní obsah
Článek

Ve svém posledním výrazném počinu prokázala vlastnost, která je pro modelku nejcennější. Tedy umění proměnit image jako chameleon a schopnost vytvořit pro každý snímek zcela jinou náladu, atmosféru a styl.

Když Kateřina Sokolová (34) představila svůj poslední kalendář, vzbudilo to velké ovace. Jedná se totiž o dvanáct snímků, které patří mezi nejpovedenější v její dosavadní více než dvanáct let trvající kariéře.

Na každé z fotek kalendáře vypadá bývalá královna krásy úplně jinak. Někdy působí jako náctiletá lolitka, jindy v sebejistém postoji zahalená v závoji připomíná artdeco sochu, další fotka je zase vkusným aktem. Rozmanitost umocňuje vlasový styling, o který se postaral modelčin dvorní kadeřník Marty Tyl. „Focení kalendáře jsem si moc užila. Užívala jsem si proměny, kdy jsem na každé fotce byla úplně jiná. Obzvlášť blond paruky mě fakt bavily,” komentuje zábavnou spolupráci kráska.

S vlasy po ramena nebo blond mikádem to Kateřině Sokolové sice slušelo, ona se prý ale hned tak nehodlá vzdát své oříškové hřívy, která je po dlouhá léta působení v modelingu jejím charakteristickým znakem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám