Hlavní obsah
Článek

Spíše než modelingu se nyní Kateřina Sokolová (34) věnuje své charitativní činnosti. I dvanáct let po zvolení nejkrásnější Češkou ale dokazuje, že stále patří na špici ve svém oboru.

Kráska právě pokřtila svůj nový kalendář, který bez nadsázky obsahuje ty nejpůsobivější a nejodvážnější snímky její kariéry.

My jsme byli u toho, když Sokolová letos v srpnu snímky fotila, a už tehdy bylo jasné, že se bude jednat o výjimečnou věc. Katka se odvážila před objektivem fotografa Matúše Tótha svléknout, fotky však zároveň neztratily hloubku a uměleckou úroveň.

„Fotky se mi moc líbí a velkou zásluhu na tom má skvělý tým, který na focení pracoval. Se všemi jsem zvyklá často pracovat, takže bylo celé focení v přátelském duchu,” vysvětluje Kateřina, která supervizi svěřila svého manažerovi Sašovi Jánymu, o make-up se postarala Eva Svobodová, styling vybírala Milena Žuravijova a vlasy upravoval její dvorní kadeřník Marty Tyl.

Rozhodně se nejedná o bezduchou nahotu. Kateřina se svlékla pro dobrou věc, jelikož klient, pro kterého kalendář vznikl, podporuje modelčin nadační fond AutTalk. „Spolupráce s tímto klientem je skvělá, a hlavně má i charitativní podtext, což mě na tom moc baví. Během roku se spolu realizujeme na několika akcích. Jednou z nich je například úspěšný charitativní běh RunAut jehož výtěžek jde na podporu rodin pečujících o autistické děti,” říká Kateřina Sokolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám