Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má za sebou focení kalendáře, ve kterém se objeví její asi nejvíce sexy fotky v kariéře. Snímky Kateřiny Sokolové (35) od předního módního fotografa Matúše Tótha spojuje jednotná vizuální linka, ale pravdou je, že na každém z dvanácti snímků vypadá známá česká modelka úplně jinak.

Stojí za tím vlasový styling Katčina dvorního kadeřníka Martyho Tyla. Kvůli některým záběrům modelce dokonce nasadili paruku.

„Cítila jsem se super a všechny změny jsem si moc užívala. Musím říct, že je až neuvěřitelné, jak moc člověka vlasy změní,” říká Katka, která měla v jednu chvíli vlasy po ramena a v dalším momentě se z ní stala blondýnka s klučičím sestřihem.

Díky focení modelka začala uvažovat nad tím, že by se možná jednou vzdala své dlouhé husté hnědé hřívy, která je pro ni tak charakteristická.

Kateřina Sokolová pózovala pro kalendář

„Ty krátké vlasy mě docela nadchly a bavila mě i ofinka s mikádem. Tak jsem byla ostříhaná jako dítě. Myslím, že po čtyřicítce do něčeho takového půjdu,” smála se Katka.

Držitelka titulu Miss ČR 2007 má za sebou ale také nepovedené proměny. „Na největší extrém nikdy nezapomenu. Byla to přehlídka pro jednoho nejmenovaného módního návrháře v rámci Styl a Kabo. Tam mi kadeřníci natupírovali hlavu do extrémního objemu. Byla jsem docela zděšená z toho, jak si vlasy vrátím do původního stavu. A taky to byl náročný proces,” obracela oči v sloup Katka.

Měla by podle vás Katka Sokolová změnit image?
Měla by zůstat u své původní barvy i střihu.
24,3 %
Světlejší a kratší vlasy jí mnohem víc sedí.
65,7 %
Ať zůstane při starém a občas experimentuje s parukou.
10 %
Celkem hlasovalo 230 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám