Hlavní obsah
Článek

Za svou kariéru nafotila už několik kalendářů. Ten, u jehož focení jsme se štábem Super.cz nemohli chybět, bude ale výjimečný. Ještě nikdy nevypadala misska a modelka Kateřina Sokolová (34) na fotkách tak sexy jako na výsledných snímcích pořízených Matúšem Tóthem.

„Z fotek jsem nadšená, moc se mi líbí a moc se těším, až to bude zpracované,” svěřila se nám modelka v rozhovoru, který jsme s ní dělali mezi jednotlivými záběry.

Ještě nikdy se nejkrásnější Češka roku 2007 před objektivem takto neodhalovala. Například na jednom záběru její tělo zakrývají pouze lodičky na vysokém podpatku. I tak ale kráska neukázala příliš a kalendář nebude působit rozhodně lascivně.

„Je to vkusně zpracované a má to náboj a nápad. Zároveň ani na jedné není nic vidět,” říká Katka.

Díky tomu, že se za objektivem fotoaparátu pohyboval fotograf, se kterým už Sokolová mnohokrát pracovala, a celý tým včetně osobního kadeřníka Martyho Tyla a manažera, supervizora a ředitele domovské agentury Elite Prague Saši Jányho byl složený z přátel a kamarádů, tak neměla modelka takový problém stanout na place kompletně nahá.

„Všechny lidi, kteří se tady pohybují, velmi dobře znám. Jsme rodina a náš vztah se zúžil během focení tohoto kalendáře,” říká Kateřina, která nám prozradila triky, jak bojovat s nahotou v takové situaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám