Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme modelku Kateřinu Sokolovou (35) viděli na mole v rámci módní přehlídky v obchodním centru, bylo to pro ni opravdu výjimkou.

"Přehlídky už chodím velmi zřídka, a všeobecně modeling spíš opouštím. Věnuji se hlavně nadačnímu fondu a také jsem se teď stala ambasadorkou jedné šperkařské značky," upřesnila.

Sokolová má nadační fond AutTalk, který založila pro pomoc rodinám, kde někdo trpí autismem stejně jako její mladší bráška.

"Duben byl měsícem autismu, takže v nadaci jsme toho měli opravdu hodně," vysvětlila. Práce pro charitu jí kompenzuje i soukromý život. Po rozchodu a zrušení zasnoubení se zatím žádný další muž v jejím životě neobjevil. "Soustředím se hlavně sama na sebe a na práci," krčila rameny.

Katka se prý necítí smutná, ostatně skvěle i vypadá. Proto jsme si povídali i o tom, jak podle ní pečovat o své tělo. Katka není zastáncem žádných drsných diet ani detoxů.

"Dlouhodobě se snažím jíst zdravě a cvičit. Nejzásadnější je poslouchat svoje tělo. V přirozenosti je síla. Nezakazovala bych třeba ani chleba se sádlem, tedy samozřejmě ne třikrát denně a pořád. Ale ve zdravé míře tělo ví, co chce," míní Sokolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám