Hlavní obsah
Článek

Letos bylo celkem šest hvězd, které nesplnily dress code na nejznámější bublinkovou párty filmového festivalu v Karlových Varech. Tyto krásky si buď vůbec nelámaly hlavu s tím, v čem na velkolepé párty, kde byl předepsaný dress code Frozen neboli Ledové království, vyrazí, nebo jsou na tom hodně bídně s vkusem.

Jedinou dámou, které šlo outfit odpustit, byla modelka Simona Krainová (51). Té šila nádherné ledové šaty návrhářka Janka Pištějová, ale bohužel se při oblékáni roztrhly, a tak Simona byla v den D bez šatů. Proto vyrazila v modelu návrhářky Vivienne Westwood, které byly úchvatné a Simoně velmi slušely, byť dress code nesplňovaly, a proto jsou v našem výčtu zařazeny.

Odflákla to také Ivana Chýlková (60). "Až teď vidím, že jsou tady všichni jako sněhové vločky," řekla Super.cz. Herečka zvolila velmi ležérní černé šaty, jež doplnila červeným psaníčkem a náušnicemi.

Jako cibulák vypadala moderátorka Primy Lenka Špillarová, která šaty Terezy Sabáčkové zdědila po Lucii Borhyové, jež je vynesla už před lety. Model se nikdy nesetkal s úspěchem a ani tady v šatech, které jako bonus doplnila návrhářka příšerným modrým tylem, Lenka nebodovala. Se svojí štíhlou postavou si mohla dovolit lepší kousek.

Hlavu si nelámala ani manželka Matěje Rupperta, jež zvolila šaty fialové a mimo mísu byla Taťána Makarenko (34) v oranžových šatech Natali Ruden (53). I když i ona se vymlouvala, že průstřihy na šatech vlastně znázorňují ledové kry a barva je odrazem západu slunce na ledovci. Ani Markéta Plánková to nevychytala.

Která dáma to podle vás nejméně vychytala?
Markéta Plánková
8,6 %
Simona Krainová
15,2 %
Manželka Matěje Rupperta
34,2 %
Lenka Špillarová
16,3 %
Taťána Makarenko
9,9 %
Ivana Chýlková
15,8 %
Celkem hlasovalo 1444 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám