Hlavní obsah
Článek

Topmodelku Zuzanu Stráskou potkáváme stále více v Česku. Byla hostem i na charitativní dražbě své kamarádky Kateřiny Sokolové (34) pro její nadaci Aut Talk. "Tohle téma se mně velmi dotýká, protože moje maminka pracuje s autistickými dětmi," vysvětlila svoji přítomnost Zuzana, která podporuje ještě nadaci další modelky Terezy Maxové (52). Sama zatím aktivně o charitativní práci neuvažuje, neví, jakým směrem by se měla orientovat.

Momentálně už Zuzana zřejmě definitivně přesídlila do Česka. "Myslím, že už jsem tady nastálo, tedy pokud mě to nepřestane bavit. Ne. Já miluju Českou republiku, našla jsem si tady svoji lásku, mám tady rodinu, kamarády, takže tady určitě zůstanu," ujistila nás Stráská, kterou letos požádal o ruku její přítel Matyáš Novák.

Práci za velkou louží, kde patřila k nejvyhledávanějším modelkám, už v podstatě nebere. "Dá se říct, už tam rozhodně necestuji tak často jako dřív, ještě před rokem jsem byla v New Yorku. Jezdím spíš Evropu," upřesnila.

"Zájem pořád je, ale už uvažuji o tom, že bych založila rodinu. Ale baví mě i jiné aktivity, pořád se pohybuji v módě, chci se angažovat i jinde než v modelingu, který dělám už dvanáct let. Působím v časopise a dělám různé projekty. Myslím na zadní kolečka," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám