Hlavní obsah
Článek

Po aktivitách spojených s nedávno uskutečněným finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, kdy Kateřina Sokolová působila jako rádkyně pro nové tváře, o ní teď v Česku nějakou dobu neuslyšíme. Katka odjíždí na dva měsíce na Miami, kde bude pracovat pro místní pobočku modelingové agentury Elite Model.

Za oceánem se nebude cítit ztracená, neboť zde žije její kamarádka, modelka Kristýna Schicková. „Kristýna pendluje mezi Los Angeles a Miami. Funguje víc v Americe než v Čechách, u nás ale natočila také nějaké videoklipy,” vysvětluje Katka.

Kromě kolegyně modelky jí bude dělat společnost také její parter Michal Valenta. „Budu tam samozřejmě pracovně zcela k dispozici agentuře, zároveň jsme to s přítelem pojali jako dovolenou. Partner je hodně pracovně vytížený, takže tam se mnou bohužel nebude moct být celou dobu.”

Přípravám před odletem za velkou louži se věnuje velmi pečlivě. „Zodpovědně se připravuji s mojí trenérkou, makáme několikrát v týdnu, abych vypadala dobře. Miami je komerční trh a já jsem komerční typ. Hodně se tam fotí bikiny, tak je potřeba, aby modelka vypadala dobře,” vysvětluje Sokolová, která ale už nyní vypadá fantasticky.

Reklama

Další články

Načítám