Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Sokolová (35) byla dva roky tváří firmy s klenoty, kde vystřídala Simonu Krainovou (51) a další známé krásky. Žárlit na to, že by ji vyměnili za hezčí holku, ovšem nemusí, jak nám sama řekla na představení tváře nové kampaně, jíž se stal Jaromír Jágr (52).

"Myslím, že lepšího nástupce jsem si ani nemohla vybrat. Jaromír Jágr je neuvěřitelná ikona a miláček národa," řekla nám Kateřina, která jen trochu litovala, že nefotila spolu s ním. "Určitě by to byla super zkušenost. S nějakým sportovcem už jsem určitě fotila, ale tak rychle si nevybavím, kdo to mohl být," dodala.

Stejně jako jedna z jejích předchůdkyň v kampani Simona Krainová, i Katka se pomalu přesunuje z modelingu k herectví, jen rovnou expanduje do zahraničí, protože si zahrála v čínské produkci.

"Měla jsem velké štěstí, velký projekt Poslední vízum se teď dokončuje a v září by měla být v Šanghaji premiéra. Uvidíme, co bude dál. Momentálně se rýsuje další velký projekt, ale zatím je to v jednání. Modeling samozřejmě nezavrhuju a věnuju se mu nadále v Česku i v zahraničí," je spokojená s pracovními aktivitami Sokolová, která si v čínském seriálu zahrála velitelku židovského odboje Rebeku.

Reklama

Další články

Načítám