Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj debut před kamerou Kateřina Sokolová (35) pořádně odnesla. Již jsme vás informovali, že Miss České republiky pro rok 2007 dostala svou první hereckou příležitost v koprodukčním čínském seriálu Poslední vízum, který byl natáčený převážně v Čechách. Modelka si v seriálu z období druhé světové války zahrála židovku Rebeku.

Hned první den natáčení v bývalém koncentračním táboře v Terezíně si kráska sáhla až na samé dno svých psychických, ale i fyzických možností. „Šest dní jsem natáčela v Terezíně, čehož jsem se docela bála. Během mého prvního natáčecího dne tam byla obrovská zima. Točili jsme scénu, kdy já se biju s dozorkyní, kdy já ji zabiju a já taky přijdu o život,” vzpomíná na nepříjemné noční natáčení Kateřina a dále uvádí: „Byla jsem překvapená, jak moc musí být choreografie takové bitky propracovaná. Točili jsme to několikrát.”

Křehká modelka si po této scéně vysloužila několik šrámů a modřin. „Měla jsem pobité nohy, protože mě moje kolegyně v zápalu boje hodila na zem a mně uklouzly na štěrku nohy. Rvaly jsme se naplno,” vzpomíná Kateřina Sokolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám