Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento pár byl něco jako yetti. Spousta lidí tvrdila, že ho viděla, ale neexistovaly o tom žádné důkazy. Ostatně i my na Super.cz jsme poprvé informovali o tom, že držitelka titulu Miss České republiky pro rok 2008 Zuzana Jandová (36) randí s podnikatelem Robertem Hájkem.

Na celé věci je pikantní, že majitel klenotnictví se dal dohromady s modelkou krátce poté, co se rozpadl jeho vztah s jinou královnou krásy, Zuzaninou předchůdkyní Kateřinou Sokolovou (35). Dlužno dodat, že obě modelky jsou si velmi podobné a obě fungují zejména v zahraničí.

Vůbec poprvé se Jandová a Hájek objevili ve společnosti včera, když vyrazili na očekávanou první část dalšího dílu celosvětového fenoménu Hunger Games s názvem Síla vzdoru. Film s vhodnějším názvem si snad ani vybrat nemohli.

Na fotografiích páru si nemůžete nevšimnout, že dvojice nemá vůbec radost, že byla zpozorována novináři. Zuzana a Robert jako jedni z mála pozvaných hostů nezapózovali u připraveného banneru a dělali vše pro to, aby se co možná nejrychleji skryli v hledišti kinosálu.

Třeba budeme mít na příští akci lepší podmínky si nejkrásnější dívku roku 2008 lépe prohlédnout.

Reklama

Další články

Načítám