Hlavní obsah
Článek

Mercedes-Benz Prague Fashion Week sezóny podzim a zima, na kterém přední čeští návrháři ukázali nejen na přehlídkových molech svůj um, je již minulostí.

Slavnost módy byla zakončená úterní velkolepou prezentací nové kolekce návrháře Borise Krále, která proběhla ve večerních hodinách s afterparty v hotelu Andaz Prague.

A ani tuhle událost si nenechala ujít řada známých osobností, které se měly řídit jasně daným dress codem, který zněl „Creative Black Tie.“ A právě v tomto dress codu by se měl člověk cítit, jako by kráčel po červeném koberci na největších světových událostech.

Od pánů se tedy vyžaduje smoking, stejně jako u black tie, a u dam se očekávají dlouhé večerní šaty. Avšak bylo znát, že se tímto pravidlem neřídil úplně každý.

Většina známých dam se rozhodla pro výstřih, a to jak v dekoltu, tak i na zádech, případně ukázaly své štíhlé nožky v rozparku. Jeden z nejvýraznějších modelů vynesla herečka Alena Doláková (34), která zvolila saténové smaragdové šaty se zajímavým střihem, který odhaloval dekolt i záda.

Hluboký výstřih zvolily modelky Kateřina Sokolová (34) a Renata Langmannová (37), které oblékly dlouhý společenský kostýmek, stejně jako Zuzana Stráská. Za elegantní dámu byla Jitka Schneiderová (51) v kalhotách a oversized sáčku. Šaty s vysokým rozparkem vynesla modelka Denisa Dvořáková (32), která tak dala na odiv své dlouhé štíhlé nohy.

Reklama

Další články

Načítám