Hlavní obsah
Článek

Po Anetě Vignerové (36), která chodí s Davidem Krausem (44) a Elišce Bučkové (34), čerstvě zamilované do Václava Noida Bárty (30), do společnosti rockerů zavítala i misska Kateřina Sokolová (34). "Nová móda, že modelky nechodí s podnikateli ani sportovci, ale s muzikanty, se mi docela líbí," řekla Super.cz.

Sokolová byla pozvána, aby prezentovala pánský deodorant na majálesu v Hradci Králové. Flirtování s rockery v popisu práce neměla. Přesto se v kostýmu padlého anděla tiskla ke členům kapel Skyline, UDG, Charlie Straight i k nezadanému Xindlovi X, jemuž dala nedávno kopačky zpěvačka Olga Lounová (43). Pánové se cítili jako v sedmém nebi. Andělská křídla je ani tolik nebrala. Dmoucí ňadra vnadné modelky jim ovšem brala dech.

Modelka po rozchodu s tureckým podnikatelem Jeanem žije se zlatníkem Robertem Hájkem, který je proslulým lovcem slavných krásek. S žádnou ale dlouho nevydržel. "O tom nechci přemýšlet," mávla rukou Sokolová. "A to, že jsem se trochu objímala s muzikanty, by mu určitě nevadilo," bránila se.

Reklama

Další články

Načítám