Hlavní obsah
Článek

Po osmiletém vztahu si Peter Pecha (34) s Kateřinou Sedlákovou (37) řekli sladké ANO. Muzikálový zpěvák uzavřel sňatek se svou láskou a kolegyní z branže ve slovenských Kopčanech, a to na velmi neobvyklém místě. Svatba se odehrála v nejstarším dochovaném kostele ve střední Evropě, v kostele svaté Markéty Antiochijské.

„Jsme doslova česko-slovenský pár, tak jsme i svatbu pojali československy. Obřad v kostele na Slovensku, hostina pak v Česku. S jídlem se teď ale musím hlídat kvůli muzikálu Tarzan. Je to nesmírně náročné představení a já kvůli tomu chodím téměř denně do posilovny. Na svatební hostině jsem si ale přeci jen dopřál,“ přiznal zpěvák.

Peter s Katkou se pár dní po svatbě pochlubili nejen krásnými snímky, ale také prstýnky, které si 6. září za přítomnosti rodiny a přátel vyměnili. Po několikadenním veselí se nyní zpěvák plánuje vrátit do zkoušení.

Představitel hlavní role není jediný, kdo se letos oženil. Do svazku manželského v červnu vstoupil i David Gránský, se kterým se Peter bude alternovat. A svatební šaty oblékla i herečka a představitelka Jane Petra Vraspírová, která si v červenci vzala Romana Vojtka. Novopečený ženáč Peter Pecha bude tak mít s kolegy co oslavovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám