Hlavní obsah
Článek

Už za pár dní se Kateřina Sedláková (37) stane vdanou paní. Sympatická herečka s charakteristickou blond hřívou si vezme českou muzikálovou hvězdu Petera Pechu (34).

Rozhovor nám poskytla tři týdny před veselkou a byla ráda, že přípravy proběhly bez zádrhelů: „Touhle dobou už je všechno připravené a nachystané. Teď už se můžeme jen těšit,” svěřila se nám Kateřina na otevření restaurace, kde se nezvykle připravovalo jídlo z vyřazených potravin, které by putovaly do Potravinové banky. Byť jídlo vypadalo skvěle, budoucí nevěsta zvolila na svůj den D tradiční catering. „Občerstvení se řešilo na poslední chvíli, ale chvála Bohu, i to je objednané,” oddechla si.

Svatební přípravy budoucí paní Pechová zvládla levou zadní. „Mám skvělou svatební koordinátorku, která je zároveň mojí kamarádkou. Díky ní to běží jako po másle. U ničeho jsem neměla pocit komplikace. Doufám, že k tomu ani nedojde a že si to s rodinou užijeme,” usmívá se Katka.

Katka nebude mít šaty půjčené, ale nechala si je navrhnout na tělo: „Jeden svatební salon mi nabídl možnost, že si můžu u nich šaty nechat na míru ušít. Mohla jsem využít svou fantazii a představu,” radovala se herečka.

Jelikož se bude jednat o veselku umělců, odrazí se to na jejím konceptu a atmosféře. „Bude v boho stylu. Oslava se bude konat ve stodole, tak to bude vesničtější a přírodní styl,” prozrazuje Katka Sedláková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám