Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová herečka a zpěvačka Kateřina Sedláková (37) prošla velkou proměnou. Jen tři měsíce před svatbou s držitelem ceny Thálie Petrem Pechou (34) změnila účes. Kudrnatá kráska, která si i na sociální síti říká ovečková, si nechala ostříhat ofinu.

"Stalo se to náhodou, udělala jsem si fotku, kde mi vlasy padaly do obličeje, a můj kadeřník mi hned volal, že se mu to hrozně líbí. Bála jsem se toho, s kudrnatými vlasy je to celkem úlet. Ne vždy to vypadá dobře. Ale riskli jsme to a jsem hrozně spokojená, je to velká změna," řekla Super.cz Kateřina.

Další změny image už prý neplánuje. "Chtěla bych zůstat co nejvíc přirozená. Abych se i já cítila dobře a Peter měl holku, na kterou je zvyklej. Budu kudrnatá," dodala.

Neplánuje ani předsvatební shazování kil, jak je u nevěst časté. "Do žádných diet se nehrnu. Jsem holka krev a mlíko, a tak to zůstane. Sportuju, ale s mírou, nepřeháním to. Co se týče jídla, tak toho se nevzdám, to miluju. A svatební šaty už mám připravené, takže kdybych náhodou trošku zhubla, tak se zaberou. Ale to si, myslím, nehrozí," uzavřela.

Líbí se vám Katka s ofinou?
Ano
35,1 %
Ne
64,9 %
Celkem hlasovalo 134 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám