Hlavní obsah
Článek

Excelentní lyžařka Kateřina Průšová (40) měla o víkendu nehodu na lyžích a od té doby se belhá o berlích. „Stalo se to všechno hrozně rychle. Nestačila jsem ani zareagovat. Na svahu jelo přede mnou dítě a já jsem věděla, že pokud se mu nevyhnu, tak se stane velké neštěstí," svěřila se Katka v našem videu. „Když jsem ho ale objela, tak mi to ujelo, udělala jsem hvězdici a bohužel se mi neodepla lyže. Abych pravdu řekla, tak jsem na sebe naštvaná," vzpomíná na nepříjemný zážitek Průšová.

Jelikož má Katka nohu fixovanou v ortéze, tak je plně odkázaná na pomoc svého okolí. „Můj přítel David a rodiče mě pořád vykrmují. Musím si na to dát pozor, abych příliš neztloustla," směje se Kateřina, která je v péči špičkových ortopedů a pevně doufá, že bude do dvou měsíců fit. Už 26. března by měla být hlavní hvězdou módní show návrháře Mika Zachevary, kde bude předvedena návrhářova kolekce pro jaro/léto 2012.

Modelka je ráda, že na ni klienti nezanevřeli. Přesto ale díky zranění musela odříct řadu lukrativních zakázek. „Přišla jsem o focení v Maďarsku a dvě přehlídky v Čechách, ale nedá se nic dělat. Důležité je, abych byla zdravá," říká Katka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám