Hlavní obsah
Článek

Kateřina Průšová (40) letos slaví 20 let na scéně. Soutěž krásy Miss České republiky jí změnila život. "6. dubna to bude opravdu dvacet let. Bylo to nádherný. Je to pro mě neuvěřitelná nostalgie. Byla to krásná doba, jsem vděčná, že mě tenkrát kamarád přihlásil. Neměnila bych," řekla Super.cz Kateřina na tiskové konferenci Miss Czech Republic, kam dorazila podpořit její kamarádku Taťánu Makarenko (34).

"Moc jí fandím. Dělá to skvěle a já neznám nikoho, kdo by soutěže krásy více miloval," uvedla Kateřina.

Prozradila, že před lety se na vítězky Miss pohlíželo jinak. Byly hosty nejsledovanějších televizních pořadů, finále bylo jednou z největších událostí roku, sledovalo ho tehdy až 3 milióny lidí.

"Na našem finále vystupovaly největší hvězdy jako Karel Gott, Lucie Bílá nebo Marika Gombitová. Pro osmnáctiletou holku bylo neuvěřitelný, že si mohla potřást rukou s Karlem Gottem. Je pravdou, že jsem pak byla hostem nejsledovanějších pořadů jako DO-RE-MI, Caruso show, Dobroty. Přehlídky jsem měla skoro každý den. Byla opravdu spousta práce a lidé si mě pamatují dodnes," vzpomínala na období po výhře v soutěži Průšová.

"Dnes je jiná doba. Na druhou stranu zase za nás nebyl internet a sociální sítě. Dnes to holky mají jednodušší v tom, že se prezentují na sociálních sítích. Když se o nich napíše něco špatného v bulváru, mají se kde vyjádřit. To my jsme šanci neměly," dodala Průšová.

Reklama

Další články

Načítám